Otvoren novi Cipro agrocentar u Vidovcu

Nakon 25 godina uspješne suradnje u prostoru u Cargovcu, 9.12. otvoren je veći i moderniji CIPRO agrocentar centar u Vidovcu, na adresi Trg Svetog Vida 4

Cipro je od samih početaka prisutan u varaždinskom kraju, upravo u poslovnici u Cargovcu, te uspješno surađuje sa brojnim varaždinskim poljoprivrednicima. Prva poveznica Cipra i varaždinskih poljoprivrednika bile su vreće za krumpir, a s godinama je Cipro širio ponudu te sada nudi kompletan asortiman potreban za kvalitetnu poljoprivredu: folije različitih namjena, mreže za zaštitu od tuče, ptica, mreže za zasjenu, vreće i rukavce za pakiranje voća i povrća, organska i mineralna gnojiva, sredstva za zaštitu bilja, supstrate, sjemenski i sadni materijal, vezivni materijal, sustave za navodnjavanje, program za baliranje, vinogradarski program, staklenu ambalažu, proizvode za uređenje okućnice hranu i opremu za kućne ljubimce te ostalo.

Distributer je mnogih svjetski poznatih brandova, poput: Yara gnojiva, Folija PLASTIKA KRITIS, sustava za navodnjavanje Irritrol, HAWITA supstrata, NORIKA sjemenskog krumpira, sjemenskog asortimana SEMENARNA, TAMA asortimana za baliranje, konjsko-goveđe peletirano gnojivo Tercomposti te brojnih drugih.

Cipro agrocentri poljoprivrednike prate tokom čitave poljoprivredne sezone kvalitetnom ponudom, povoljnim cijenama i stručnim agronomskim savjetima! Cipro agronomi biti će na usluzi poljoprivrednicima osim u agrocentrima i direktno na njihovim gospodarstvima, gdje će im savjetima pomoći ostvarivanju što boljih rezultata!

Novi Cipro agrocentar kupcima je otvorio svoja vrata 9. 12, a kupci će moći obaviti kupnju u modernom, dobro opremljenom prostoru, koji se nalazi u samom centru Vidovca, uz glavnu cestu

Površina novootvorenog Cipro agrocentra Vidovec:
Unutarnji prodajni prostor: 200 m2
vanjska skladišta: 300 m2
asfaltirano veliko dvorište za lakšu manipulaciju robom i parkiralište na ukupno 500 m2

Otvorenje agrocentra uveličali su svojim prisustvom i govorima gospodin Tomislav Paljak, zamjenik varaždinskog župana te gospodin Bruno Hranić, načelnik općine Vidovec. Dan otvorenja obilježen je i bogatim nagradnim igrama, domjenkom i slavljem uz tamburaše.