Vrhunski sjemenski krumpir iz Njemačke

KrumpirTvrtka Norika GmbH osnovana je na temeljima znamenitog Instituta za istraživanje krumpira, nastavljajući dugu tradiciju uzgoja krumpira započetu davne 1949. godine, u mjestu Gross Lusewitz, u Zapadnom Pomorju Njemačke, nedaleko od Baltičkog mora. Trenutno jedan od najvećih i međunarodno poznatih proizvođača i oplemenjivača krumpira, tvrtka Norika, ima oplemenjivačko pravo za više od 50 različitih sorti krumpira. Svaka od sorti je uzgojena kako bi se prilagodila promjenjivim vremenskim uvjetima, različitim tipovima tla, strogim zahtjevima tržišta, te kako bi se oduprla negativnim utjecajima na predviđenim uzgojnim područjima. Zajedno sa partnerima, Norika trenutno nudi 70 sorti krumpira, većinu prodaju na tržištu Njemačke te izvoze na 40 svjetskih tržišta.

U vlastitom istraživačkom centru Norika provodi brojne istraživačke projekte zajedno sa sveučilištima, a uključeni su i u istraživačke procese sa drugim tvrtkama oplemenjivačima krumpira te znanstvenim institucijama.

U ponudi osam kvalitetnih sorti

Tvrtka Norika GmbH nudi široki izbor različitih sorti sjemenskog krumpira, od visokorodnih sorti za prehranu do sorti namijenjenih prerađivačkoj industriji, izvanrednih agronomskih vrijednosti, svih grupa dozrijevanja. Na vlastitim površinama nastaju nove sorte krumpira, te se vrši cjelodnevni nadzor i njega mladih biljaka. Postignuta kvaliteta se stalno kontrolira uzimanjem uzoraka i provođenjem analiza u vlastitom istraživačkom laboratoriju. Sve navedeno, uz najbolje parametre kvalitete, za vaš je uspjeh, jer Norika oplemenjuje za budućnost!

Tvrtka Cipro d.o.o. iz Lepajaca - Krapina, zastupnik je sjemenskog krumpira proizvođača Norika iz Njemačke. Za sve informacije o sjemenskom krumpiru kao i predbilježbe narudžbi obratite nam se s povjerenjem!

Sjemenski krumpir Norika

Sjemenski krumpir Norika

Sjemenski krumpir Norika

Sjemenski krumpir Norika

Ostali savjeti