Novosti u Agrocentrima Cipro

Otvoren novi Cipro agrocentar u Vidovcu

Nakon 25 godina uspješne suradnje u prostoru u Cargovcu, 9.12. otvoren je veći i moderniji CIPRO agrocentar centar u Vidovcu, na adresi Trg Svetog Vida 4.
Više o agrocentru Vidovec:

Otvoreni 13. i 14. Cipro agrocentar u Marčanu i Ludbregu

2016. godinu započeli smo otvorenjem dva nova agrocentra, 4. siječnja u Marčanu i 8. siječnja u Ludbregu.

Iz bogatog asortimana uz ljubazan agronomski savjet i povoljne cijene novi Cipro agrocentri svojim kupcima nude opremu za uređenje okućnice kao i sav repromaterijal za poljoprivredu. Uz visoku kvalitetu prozvoda i konkurentne cijene potražite:

Yara mineralna gnojiva, profesionalni i hobi supstrati Durpeta i Vigorplant, voćne sadnice, sjeme povrća i cvijeća, sjemenski krumpir Norika, sjemenski kukuruz BC i Pioneer hibrida, stočna hrana, sredstva za zaštitu bilja, organska gnojiva, folije za plastenike Plastika Kritis te INOX posude i ostali enološki pribor.

Uvjerite se u odličnu ponudu, posjetite Cipro agrocentre: Marčan, na adresi Vinička 1A, 42 207 Vinica,radnim danom od 7-16 sati te subotom od 7-13 sati te Cipro agrocentar Ludbreg na adresi Vinogradska 8, 42 230 Ludbreg svakodnevno od 7-15 sati te subotom od 7-13 sati.

Na sva pitanja vrlo ćemo rado odgovoriti, zovite ili pišite!

Cipro Agrocentar Marčan:
Tel: 042 722-086, e-mail:  agrocentarmarcan@gmail.com

Cipro Agrocentar Ludbreg:
Tel: 042 306-820, e-mail:  acludbreg@gmail.com

Otvoren 12. Cipro agrocentar u Majerju

U ponedjeljak 14. prosinca otvoren je 12. Cipro agrocentar u Majerju, na adresi Stjepana radića 32a, 42 206 Petrijanec, u prostoru nekadašnje ABM poljoljekarne.

U novootvorenom Cipro agrocentru uz stručan agronomski savjet kupce očekuje bogata ponuda opreme za uređenje okućnice kao i sav repromaterijal za poljoprivredu. Uz visoku kvalitetu prozvoda i povoljne cijene potražite:

Yara mineralna gnojiva, profesionalne i hobi supstrate Durpeta i Vigorplant, voćne sadnice, sjeme povrća i cvijeća, sjemenski krumpir Norika, sjemenski kukuruz BC i Pioneer hibrida, stočnu hranu, sredstva za zaštitu bilja, organska gnojiva, folije za plastenike Plastika Kritis te INOX posude i ostali enološki pribor.

Novootvoreni Cipro agrocentar Majerje otvoren od 7-16 sati, te subotom od 7-13. Za sva pitanja možete nas kontaktirati na broj 042 711 951 ili pisati na e-mail adresu: acmajerje@gmail.com

Za besplatan pokus s YARA gnojivima se prijavi, rezultatima se veseli!

Već nekoliko godina Yara gnojiva prisutna su na hrvatskom tržištu i postižu izvrsne rezultate. Kako bismo i vama približili Yara kvalitetu, u svrhu unapređenja prinosa i kvalitete, tvrtka Cipro u suradnji s tvrtkom Yara organizira besplatne pokuse s Yara gnojivima u 2016. godini.
Više o pokusima s YARA gnojivima:

Cipro- finalist izbora poljoljekarne godine 2015

U srpanjskom broju Gospodarski list predstavlja kandidate finaliste u kategoriji poljoljekarni sa zatvorenim prodajnim prostorom do 100 m2.

"Zahvaljujemo i čestitamo svim prijavljenim kandidatima, uz želju da i dalje nastoje svojim asortimanom, kvalitetom, uslužnošću, zastupljenošću sradstava za zaštitu bilja, uslugama, ali i brigom za okoliš, ostvariti ciljeve i poslovne uspjehe, te na taj način zadovoljiti potrebe poljoprivrednika - kupaca zbog kojih i djeluju." Poveznica:

Zaštita potrošača

Obrazac za jednostrani raskid ugovora sklopljenih na daljinu i ugovora sklopljenih van poslovnih prostora, čl. 2. Pravilnika o sadržaju i obliku obavijesti o pravu potrošača na jednostrani raskid ugovora sklopljenih na daljinu i ugovora sklopljenih izvan poslovnih prostorija (NN 72/14)

Otvoren 11. Cipro agrocentar u Pregradi

21. veljače 2015. otvoren je 11. Cipro agrocentar u Pregradi na adresi Stjepana Radića 12.

Novootvoreni Cipro agrocentar prostire se na 200 m2 prodajnog i skladišnog prostora, a kupce uz stručan agronomski savjet očekuje bogata ponuda opreme za uređenje okućnice te sav repromaterijal za poljoprivredu vrhunske kvalitete uz povoljne cijene: Yara mineralna gnojiva, profesionalni i hobi supstrati Durpeta i Vigorplant, voćne sadnice, sjeme povrća i cvijeća, sjemenski krumpir Norika, sjemenski kukuruz BC i Pioneer hibrida, stočna hrana, sredstva za zaštitu bilja, organska gnojiva, folije za plastenike Plastika Kritis te INOX posude i ostali enološki pribor.

Tvrtka Cipro je na temelju kvalitete, znanja i inovativnosti u 2014. godini proglašena najboljom hrvatskom poljoljekarnom iznad 100 m2, prema ocjeni stručnog povjerenstva. Uvjerite se i Vi u kvalitetu i bogatu ponudu Cipro agrocentara!

Međunarodni kongres o sjemenarstvu

Od 6. do 8. studenog u Sv. Martinu na Muri održava se međunarodni kongres OPLEMENJIVANJA BILJA, SJEMENARSTVO I RASADNIČARSTVO na kojem će se predstaviti i naša tehnologinja Anica Benger sa temom "Primjena Yara gnojiva u uzgoju rasada". Njen rad objavljujemo na stranici Savjeti, a više informacija o Kongresu možete vidjeti na stranici Hrvatskog agronomskog društva.

Otvoren 10. Cipro Agrocentar

U subotu, 07.02. smo u Dugom Selu otvorili 10. Cipro agrocentar , u prostoru nekadašnje ABM poljoljekarne, na adresi Josipa Predavca 10.

Kao i u ostalim Cipro agrocentrima, i u Dugom Selu Vas očekuje bogata ponuda opreme za uređenje okućnice te sav repromaterijal za poljoprivredu. Uz stručan savjet agronoma i extra povoljne cijene potražite:

 • Veliki izbor sjemenskog kukuruza BC i Pioneer hibrida,
 • visokokvalitetna svjetski poznata YARA mineralna gnojiva te gnojiva kutinske Petrokemije,
 • profesionalne i hobi supstrate DURPETA I KLASSMANN,
 • voćne sadnice, sjeme povrća i cvijeća, sjemenski krumpir, stočnu hranu, sredstva za zaštitu bilja, organska gnojiva, folije za plastenike,
 • za vinogradare Cipro agrocentar nudi INOX posude i sav ostali enološki pribor.

Cipro agrocentar radnim danom je otvoren od 7-17h, subotom od 7-13h. Za sva pitanja možete kontaktirati tel 01/2750-949 ili pisati na e-mail adresu: acdugoselo@gmail.com

Preuzmite Cipro katalogNovi Cipro katalog

Trudimo se da zadovoljimo vašu potražnju za svime što vam treba u poljoprivrednim djelatnostima. Stoga je naš asortiman iz godine u godinu sve veći.

Našu ponudu možete vidjeti u novom katalogu koji možete preuzeti ovdje:
Preuzmite Cipro katalog u .pdf-u:

...

Vrhunski sjemenski krumpir iz Njemačke

Cipro je zastupnik njemačke tvrtke Norika, specijalizirane za uzgoj sorti krumpira. Za predstavljanje na hrvatskom tržištu, posebno smo odabrali 8 sorti kojima izuzetno odgovara naše podneblje i izveli pokusni uzgoj u cilju primjene s obzirom na vrste tla.

Svaka od sorti je uzgojena kako bi se prilagodila promjenjivim vremenskim uvjetima, različitim tipovima tla, strogim zahtjevima tržišta, te kako bi se oduprla negativnim+ utjecajima na predviđenim uzgojnim područjima. Zajedno sa partnerima, Norika trenutno nudi 70 sorti krumpira, većinu prodaju na tržištu Njemačke te izvoze na 40 svjetskih tržišta.
Više o sortama krumpira Norika:

CIPRO - poljoljekarna 2014. godine

Poljoprivredna apotekaCIPRO - NAJBOLJA POLJOLJEKARNA U HRVATSKOJ U 2014. GODINI
Ove godine po prvi puta je organiziran izbor za najbolju poljoljekarnu u Hrvatskoj u 2014. godini u organizaciji Gospodarkog lista i tvrtke Infomart Zagreb.

Pobjednik natječaja po izboru stručne komisije u kategoriji distribucijskog centra čiji prodajni prostor prelazi 100m2 je tvrtka Cipro d.o.o.
Ppročitajte cijeli tekst:

Laboratorij za analizu vina

Laboratorij za analizu vinau Cipro agrocentru Lepajci nudimo Vam sljedeće analize vina:

 • alkohol
 • hlapiva kiselina
 • pH vrijednost
 • slobodni SO2
 • ukupni SO2
 • ukupna kiselina
 • analiza šećera u moštu

za više informacija nazovite: 049 382 006, 098 914 3453

Cipro distribucija

Vlastitim prijevoznim sredstvima vrlo brzo dostavljamo naručene proizvode, gdje god se nalazili.

Za maloprodajne kupce kojima su naši agrocentri daleko osigurali smo efikasno slanje paketa kurirskom službom.

Tu smo za Vas, obratite nam se s povjerenjem! Cipro tim

Dani Bayer-a u agrocentru Veliko Trgovišće

Bayer prezentacija zaštita biljaZa vikend, 30. i 31. Svibnja 2014. održani su dani Bayer-a u Cipro agrocentru u Velikom Trgovišću. Stručni djelatnici tvrtki Bayer i Cipro savjetovali su poljoprivrednike o primjeni Bayerovih preparata za zaštitu bilja. Uz posebne popuste i prigodne poklone, druženja su popraćena razmjenom iskustava i rješavanju problema uzrokovanih nepovoljnim vremenskim uvjetima ovog proljeća, koji se odražavaju gotovo na sve poljoprivredne kulture.

Najtraženiji bili su preparati za zaštitu vinograda od bolesti - peronospore, pepelnice ali i ranog botritisa, za koje Bayer ima odlična rješenja, a posjetitelji su se interesirali i za tretiranje kukuruza, upravo sada, u vrijeme prskanja kukuruza protiv korova.
Asortiman Bayer preparata za zaštitu bilja:

Otvorena dva nova Cipro agrocentra -
u Bedekovčini i Maču!

(travanj 2013.) Poštovani kupci, pozivamo Vas da posjetite 2 novootvorena Cipro agrocentra u Bedekovčini i Maču, u bivšim prostorima Mačanke. U novootvorenim Cipro agrocentrima uz stručan savjet agronoma potražite i naš uobičajeni asortiman repromaterijala, sjemenski i sadni materijal, sredstva za zaštitu bilja, folije za plastenike, protugradne mreže, program za baliranje i ostali pribor.

Novootvoreni Cipro agrocentri nalaze se u:

Bedekovčini, Stjepana Radića 37, tel.: 213-100.
Radno vrijeme: ponedjeljak-petak: 7-17, subota 7-13

i Maču, Mače 30, tel.: 466-818,
radno vrijeme: ponedjeljak-petak: 7-16, subota 7-13.

Cipro je postao zastupnik za
Yara umjetna gnojiva

(15.03.2013. ) Poštovani kupci i poslovni partneri,
ponosni smo što Vam možemo objaviti da smo postali zastupnik umjetnih gnojiva renomirane marke Yara.

Norveška multinacionalna tvrtka Yara za izradu kemijskih dodataka je svjetski lider u proizvodnji umjetnih gnojiva. Svaki Yara proizvod je, prije svega, zamišljen kao potpuna kombinacija svih dodataka koji su biljci potrebni, bez obzira na vrstu i sortu biljke. Yara umjetna gnojiva zadovoljavaju sve potrebe biljke za svim elementima bez obzira na tip usjeva te razliku u kvaliteti zemljišta ili vrsti klime.

Nudimo vam kompletan asortiman umjetnih gnojiva za ishranu biljaka:
Vodotopiva gnojiva Yara - kompleksna NPK gnojiva sa mikroelementima koja se u vodi razgrađuju bez ostataka, namenjena za prihranu usjeva preko sistema za navodnjavanje, hidroponiju kao i za folijarne tretmane.
Granulirana gnojiva Yara - kompleksna NPK gnojiva sa mikroelementima namijenjena za osnovno i gnojenje prije sjetve, kao i prihrane tokom vegetacije,
Dopunska gnojiva Yara - jednokomponentna i dvokomponentna gnojiva za osnovno i predsjetveno gnojenje, prihranu tokom vegetacije (bilo da se prihranjuje bacanjem po površini, inkoropracijom u zemljište, preko sistema za navodnjavanja ili za hidroponski način gajenja) ili za folijarno gnojenje.

Otvoren Cipro agrocentar u Velikom Trgovišću

(16.03.2012.) Kako bi Vam naši proizvodi bili što pristupačniji, 16. ožujka 2012. otvorili smo novi Cipro agrocentar u Velikom Trgovišću .

Pozivamo Vas da posjetite novootvoreni Cipro agrocentar u Velikom Trgovišću u kojem Vas očekuje bogata ponuda proizvoda za poljoprivrednu potrošnju, kućanskih potrepština te pribora i hrane za kućne ljubimce. Također, naši agronomi će Vam stručnim savjetima rado pomoći pri rješavanju eventualnih pitanja i problema

Cipro agrocentar se nalazi na adresi Stjepana Radića 3, na glavnoj cesti nasuprot crkve. Radno vrijeme agrocentra je radnim danom od 08:00 do 17:00h, a subotom od 07:00 do 12:00 h. Broj telefona je 049/ 237- 008.