Cipro - najbolja poljoljekarna u Hrvatskoj u 2014. godini

Plaketa za najbolju poljoljekarnu u izboru Gospodarskog listaOve godine po prvi puta je organiziran izbor za najbolju poljoljekarnu u Hrvatskoj u 2014. godini u organizaciji Gospodarkog lista i tvrtke Infomart Zagreb.

U natječaju je sudjelovalo 26 poljoljekarni s područja cijele Hrvatske, a prosudbeno tijelo odabralo je prema propisanim kriterijima najbolju poljoljekarnu u Hrvatskoj u 2014. godini. Na jesenskom bjelovarskom sajmu, uz prigodan program, uručene su nagrade i plakete najboljim hrvatskim poljoljekarnama. Pobjednik natječaja po izboru stručne komisije u kategoriji distribucijskog centra čiji prodajni prostor prelazi 100m2 je tvrtka Cipro d.o.o.

Tvrtka Cipro d.o.o. sa sjedištem u Lepajcima, Krapina, posluje više od 20 godina. Poslovanje temelji na veleprodaji repromaterijala za poljoprivrednu potrošnju te distribucijom pokriva tržište čitave Republike Hrvatske. Sa svojih 9 agrocentara na području sjeverozapadne Hrvatske zadovoljava potrebe svojih kupaca širokim asortimanom proizvoda te stručnom podrškom u vidu savjeta i prezentacije proizvoda.

Izbor za najbolju poljoljekarnu veliki je poticaj svim našim djelatnicima da još više pridonose boljoj primjeni i širenju asortimana zaštitnih sredstava, te ekološki prihvatljivom zbrinjavanju otpadne ambalaže. Naši agronomi, upoznati s novim tehnologijama, prenose znanje i iskustva našim kupcima, a zajednički nam je cilj optimalizacija troškova proizvodnje, postizanje boljih prinosa i kvalitete te veći profit naših kupaca - poljoprivrednih proizvođača. Izuzetno smo ponosni i sretni zbog dodjele ovako vrijednog priznanja što je dokaz da radimo kvalitetno. Konkurencija je bila vrlo jaka te je uspjeh još vredniji, navodi direktor tvrtke Cipro, g-din Cigula.

Gospodarski list 15 / 2014.

Naslovnica