Semenarna LjubljanaCipro - zastupnik Semenarne Ljubljana za Hrvatsku

Semenarna Ljubljana sa stogodišnjom tradicijom proizvodnje i stavljanja na tržište sjemenske robe spada u sam vrh proizvođača kvalitetnog sjemenja. Uspješno sjemenarenje domaćih i stranih sorti, vlastiti usjevi, naglasak na kakvoći i kontroli, svrstava Semenarnu Ljubljanu među najbolje sjemenske kuće u jugoistočnom dijelu Europe i šire.

Pod robnim markama Semenarna Ljubljana, Valentin, Terminator X, Bonami nude se kvalitetni ekološki proizvodi za vrtlarenje i poljoprivredu, hrana i oprema za kućne ljubimce, proizvodi namjenjeni zaštiti od štetočina u vrtu i kući.

U svom asortimanu Semenarna Ljubljana nudi širok izbor kvalitetnog sjemenja povrća, cvijeća i začinskog bilja pakiranih u sjemenskim vrećicama za hobiste pod robnim markama Semenarna Ljubljana (Kalia) u nešto manjim pakiranjima i prepoznatljivog branda u sjemenskim vrećicama nešto veće pakiranje: Valentin sjemenske vrećice povrča i cvijeća

Sjemenske vrećice - povrće

Egzotično sjemenje u tematskim vrećicama: Miris i okus Mediterana, Dašak Azije u vašem vrtu, Šarenilo Meksika i Magične biljke

Distributer SEMENARNA za Hrvatsku

Valentin sjeme na traci u pakiranju na biorazgradivom materijalu na koju je sjeme poslagano u pravilnim optimalnim razmacima pa nije potrebno naknadno razređivanje.

Valentin ukrasno cvijeće i povrće

Za hobiste kao i za profesionalce Semenarna Ljubljana nudi i veća pakiranja povrća: graška, mahuna, mrkve, peršina, salata, cikle, rajčica, paprike, krastavaca... u pakiranjima od 25g, 50g, 100g, 200g i 500g.

Zastupnik SEMENARNA za Hrvatsku

Prepoznatljiv asortiman visokokvalitetnih mješavina ukrasnih trava: crvene linije Semenarna (Tivoli, Opatija, Mediteran, Pika, Osoja...) i linije Valentin (Classic Shadow, Sport i Sunny) u pakiranjima od 250g, 500g, 1kg, 5kg i 10kg namijenjene hobistima kao i profesionalcima.

U ponudi je i nova linija kvalitetnih i cjenovno pristupačnih trava pakiranih u kutijama po 500g: Sunshine, Park i Shade i Univerzal trava pakirana u foliji ( 1kg i 10 kg)

Valentin ukrasne trave

Brojne sorte krmnih trava, djetelina, širok izbor već pripremljenih travno-djetelinskih smjesa različitih vrsta rasta i načina upotrebe, stočna repa, stočni kelj i mrkva , stočni grašak, sudanska trava, facelija samo su dio asortimana krmnog bilja koje nudi Semenarna Ljubljana.

Lucerna Soča djeteljina najpoznatija je autohtona sorta Semenarne Ljubljana koja je među svim djetelinama najbogatija hranjivim tvarima. Lucerna Soča srednje je rana sorta, ima brz početni rast u proljeće i brzo se regenerira nakon košnje, a pogodna je proizvodnju zelene krme, silaže i sijena. Intezivna je sorta koja dobro podnosi čestu košnju ( 4 do 5 puta godišnje) i koja na dobrim tlima daje visoke prinose odlične kakvoće. Nudimo je u pakiranjima od 1kg i 10 kg.

Iz bogatog asortimana krmnog bilja ne treba posebno isticati stočnu repu Brigadier Semenarne Ljubljana pakiranu po 250g i 500g u prepoznatljivim kutijama crvene boje i tradicionalne kvalitete.

U ponudi su još crvena djetelina, bijela djetelina, smiljkita, podzemna djetelina, engleski i talijanski ljulj, sudanska trava, facelija, heljda i pojedinačne trave: mačji repak, klupčasta oštrica...itd

Od djetelinsko-travnih smjesa uponudi imamo Livadu 5 kg košno-pašnu mješavinu od 8 komponenti, Pašnik 5kg dts za pašu i Gorcu 5kg mješavinu niskih trava za voćnjake i vinograde.

Sjemenske vrećice SEMENARNA djetelina

Robna marka Bonami objedinjuje širok izbor različitih vrsta hrane za male životinje od hrane za ptice sa vitaminima i mineralima do uravnotežene i potpune hrane za pse i mačke u konzervama ili u obliku briketa.

U ponudi imamo brikete za pse Bonami u pakiranju 3kg, 10kg i 20 kg sa okusom govedine i piletine i konzerve od 1230g i 400g raznih okusa: divljač+riža, govedina+povrče, janjetina+divljač i piletina+puretina.

Asortiman hrane za mačke Bonami obuhvaća konzerve od 400g sa okusom: govedine-jetre, kunića-divljači, morska riba-tuna, piletina-puretina. Briketi za mačke od 2 kg sa okusom govedine, piletine i ribe.

Semenarna Bonami - hrana za kućne ljubimce

Pod robnom markom Valentin nude se i supstrati, tekuća i kruta specijalizirana gnojiva, dekorativno obojeno iverje i kore.

Valentin supstrati, tekuća i kruta specijalizirana gnojiva, dekorativno obojeno iverje i kore